Aktuális csomagajánlataink

Vérvételi csomagok a Hermesz LaborbanAktuális vérvételi csomagajánlataink lényege, hogy megfelelő tematika mentén csoportosítjuk a vérvizsgálatokat. Az alábbiakban megtudhatja, hogy melyik csomagot kinek ajánljuk, melyik csomag milyen vizsgálatokat tartalmaz és milyen ajándékkal lepjük meg, ha a Hermesz Labor valamelyik vérvételi csomagját kéri.

Nézze meg az egyes csomagok tartalmát, árát:

POST COVID vérvételi csomag

Azok akik átestek a koronavírus fertőzésen, gyakran panaszkodnak furcsa tünetekre, melyek azelőtt nem voltak jellemzőek rájuk. Közismert, hogy a COVID-19 betegséggel összefüggésben számtalan szövődmény alakulhat ki a szervezetben. Azt azonban csak kevesen tudják, hogy azoknál is felléphetnek szövődmények, akik tünetmenetesen vészelték át a fertőzést.

Milyen szövődményekről beszélünk? Szívizomgyulladás, egyéb gyulladás, vérrögképződés, szervi károsodás, stb.

A Post Covid csomagot úgy állítottuk össze, hogy a legtöbb szövődmény a vérvizsgálat eredményeképpen időben felismerhető legyen.

Azok számára javasoljuk a vizsgálatot, akik már átestek a koronavírus-fertőzésen!

Tartalma

Vérkép (quantit.+5diff gépi qualit).
D-dimer mennyiségi meghat.
Karbamid
Kreatinin (+eGFR)
CRP (ultraszenzitív)
Ferritin
Total bilirubin
GOT (ASAT)
GPT (ALAT)
Gamma-GT
Laktát-dehidrogenáz (LDH)
Kreatinkináz-MB (CK-MB) koncentráció
Troponin T.

POST COVID csomag ára

A POST COVID csomag ára 20.160,- Ft

Kis rutin vérvételi csomag (Kis labor)

A Kis rutin vérvételi csomagot azoknak ajánljuk, akiknek panasza nincs, de szeretnének egy áttekintő képet kapni szervezetük legalapvetőbb életfunkcióiról és anyagcseréjéről.

Ez a típusú vérvizsgálatunk javasolt rendszeres egészségszűréshez, egészségi állapot felméréséhez. Ha valaki tágabb képet szeretne, válassza a Nagy rutin csomagunkat!

Orvosa tanácsára, vagy más okból a vizsgálatok köre bővíthető, ilyenkor az ár a mindenkori aktuális árlista függvényében változik!

Tartalma

Vérkép (quant.+5 diff qual.)
Húgysav,
Nátrium,
Kálium,
C reaktív protein (CPR),
Karbamind
Kreatinin (+eGFR)
Gamma-GT
GPT (ALAT)
GOT (ASAT)
Alkálikus foszfatáz
Totál bilirubin
Összfehérje

Kis rutin csomag ára

A Kis rutin csomag ára: 4.030 Ft.

Nagy rutin vérvételi csomag (Nagy labor)

A Nagy rutin vérvételi csomagot azoknak ajánljuk, akiknek panasza nincs, de szeretnének egy átfogó képet kapni szervezetük legalapvetőbb életfunkcióiról és anyagcseréjéről.

Ez a típusú vérvizsgálatunk javasolt rendszeres egészségszűréshez, egészségi állapot felméréséhez. Ha valakinek nincs szüksége ilyen átfogó vizsgálatra, válassza a Kis rutin csomagunkat!

Orvosa tanácsára, vagy más okból a vizsgálatok köre bővíthető, ilyenkor az ár a mindenkori aktuális árlista függvényében változik!

Tartalma

Vércukor,
C reaktív protein (CPR),
Karbamid
Kreatinin (+eGFR)
Húgysav,
Nátrium,
Kálium,
Klorid
Kálcium
Magnézium
Vas
Transzferrin
Koleszterin
Triglicerid
HDL-koleszterin
Gamma-GT
GPT (ALAT)
GOT (ASAT)
Alkálikus foszfatáz
Kreatinkináz (CK)
Totál bilirubin
vörösvérsejt süllyedés
Vérkép (quant.+5 diff qual.)
Teljes vizelet+üledék

Nagy rutin csomag ára

A Nagy rutin csomag ára most csak 10.010,- Ft

Pajzsmirigy vérvételi csomag

A következő tünetek miatt arra is gyanakodhat, hogy a pajzsmirigye rendetlenkedik, Bármilyen irányú testsúlyváltozás, hajhullás, bőrszárazság, székrekedés, levertség, fázékonyság vagy éppen izzadás, meleg tűrő képesség romlása, szapora szívverés, ritmuszavarok, izgatottság, hasmenés.

A felsoroltak hátterében ugyanis meghúzódhat a pajzsmirigy bármilyen eredetű alul- vagy túlműködése. Ha a kezelőorvosa javasolja, keresse a pajzsmirigy vérvételi csomagot!

Amennyiben pajzsmirigyműködést szabályozó gyógyszert szed, a vérvétel előtt a bevételi időpontról kérjük, egyeztessen kezelőorvosával. A leletet is mutassa meg neki!

Tartalma

TSH (Tireoidea-Stimuláló hormon),
T3 (T3 szabad frakció),
T4 (T4 szabad frakció)

Pajzsmirigy csomag ára

Pajzsmirigy csomag ára: 7.900,-Ft


Aktuális vérvételi csomagajánlataink változhatnak, emiatt is érdemes gyakran felkeresni ezt az oldalt.

Sopronban, a Kertvárosban ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy várakozási és beutaló nélkül tegyen valamit a saját egészsége érdekében. A csomagoknál feltüntetett árak a mintavételi és a mintakezelési díjat nem tartalmazzák, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Várjuk a Hermesz Laborban!